Az Olaszországban élő, iráni születésű Pourmohseni Hadi tavaly Frankfurtban már megmutatta, hogy kell baltával szétverni az M6-os BMW-t, és idén ellátogatott Genfbe is. Az autószalon kijáratánál sújtott le kalapáccsal a felmatricázott bajor sportautóra, ami ráadásul ugyan az volt mint 2013-ban, csak meg lett javítva azóta. 
Ezek a szövegek olvashatóak a 2008-as M6-on: “Folyton meghibásodó autó”, “Szégyen! Milyen termék ez?”, “A csalók ellen, az ügyfelek védelméért!”. 
Azért aprította fel a BMW-t már kétszer is az olaszországi férfi, mert a márkaszerviz a sokadik alkalom után sem tudta megjavítani autóját (vibrációs, és váltóproblémái voltak), és elhajtották, majd hosszas levelezés és hercehurca után, már a BMW müncheni főhadiszállása sem foglalkozott tovább az üggyel. Ezt megelőzően is csak egymásra mutogatott a BMW és az olasz kereskedés, ahol Hadi  állítólag 30 millió forintnak megfelelő euróért vette a több mint 500 lóerős járgányt. 
BMW, kalapáccsal szétzúzva 3
A kalapácsos “bosszúálló” már Franakfurtban azt nyilatkozta, hogy meg fogja javíttatni az autót, és újabb helyszínt választ a demonstrációra. Betartotta ígéretét! 
A videón pedig a tavalyi incidens.