Ötletes csavarral egy helyi esőkabát-gyártó reklámjaként pózol a vastag lepellel borított Volvo Concept Estate, azaz a kínai-svéd márka kombitanulmánya, amely a Volvo Concept Coupé, majd a Volvo Concept XC Coupé után harmadikként jelöli ki a közelgő XC90 nagy szabadidőjármű kereteit. 

Ha a szeptemberben színre lépő, moduláris padlólemezre épülő, második generációs XC90 valóban ezt a sziluettet kapja, komoly sikerre számíthat: mintha a P1800-as kupé kétajtós kombijára, a kelt volna életre, mélyre nyúló, döntött hátsó szélvédővel, és persze hatalmas kerekekkel és öblös kipufogókkal, amint az 2014-ben dukál. 
Kombiként villant a Volvo új SUV-ja 2

Az animált képen kivehetők a far erőteljes vonásai, 
az elnyújtott hátsó kerékdob, és a rövid első túlnyúlás
Konkrétumok az autóról nem állnak rendelkezésünkre, így érjük be azzal, amit a takarót készítő Stutterheim közölt: “Az Estate Svart (kombi-fekete) ponyvát a Volvo Concept Estate ihlette. A Volvo formatervezőivel közösen tervezett, kézzel varrott ponyva a legkiválóbb minőségű, gumírozott szövetből készült. Így hozzuk létre kedvenc autójának köntösét, amely melegen és kalandra készen tartja azt, óvva az őt fenyegető démonoktól.” 
Na, most már tudjuk.
Kombiként villant a Volvo új SUV-ja 3
Kombiként villant a Volvo új SUV-ja 4
Kombiként villant a Volvo új SUV-ja 5