310 lóerő a Volkswagen 2,0 literes TSI benzinmotorjából önmagában is elég ahhoz, hogy a mérnökök kérdőn, az ügyfelek ámuldozva vonják fel a tekintetüket.

A T300 ezen kivitelén azonban a hétfokozatú DSG sebességváltóban folytatódó, majd 4Motion összkerékhajtásban végződő hajtáslánc a legkevésbé feltűnő komponens. A Motor-Technik Mayer munkatársai megtartották a 20 colos Bimoto felniket, de a szabvány ikerkipufogót érces hangú sportverzióra cserélték, brutális kétszer egyes kivitelben, a felfüggesztést pedig légrugókkal szerelték fel.

Business-busz Volkswagenből 1
Business-busz Volkswagenből 2

Business-busz Volkswagenből

Business-busz Volkswagenből

Business-busz Volkswagenből 9
Business-busz Volkswagenből 10
Business-busz Volkswagenből 11
A tuningcég alapkivitelben csak a motort erősíti, ezt a Volkswagent azonban luxus tárgyaló- és bulibusznak rendezték be.
Business-busz Volkswagenből 13
Business-busz Volkswagenből 14
Fotó megosztása:
Business-busz Volkswagenből 15 Ezt követte a cégtől szokatlan módon a belső térnek. A szabványos üléssorok mentek a bontóba, helyettük négy, összeforgatott bőrfotel került a dobozba.

Aztán nekiláttak a multimédiás vonalnak: monitorok, televíziók, tabletek, játékkonzolok és hangszórók borítják az autó minden négyzetcentiméterét. A menetirány szerinti executive ülésből érintőképernyőn vezérelhetők a rendszerek, és mert száraz torokkal féllábú óriás a vezérigazgató (vagy valami ilyesmi), kávéfőző, bárszekrény és kristálypohár-tartó is került a gigantikus luxuslimuzinba.