Már nem csak megérkeztünk, hanem itt is vagyunk! Végigcaplattuk a Palexpo kiállítóközpont érdemi részét, már láttuk egy pillantás erejéig a háromajtós Seat Leont, a VW Golf kombit, az új, nem-annyira-de-azért-eléggé ronda Ssangyong Rodiust, az egyelőre letakart új Ferrarit, a Rolls-Royce új modelljét, a Wraith-t, és számos egyéb érdekes vagy kevésbé érdekes újdonságot. Íme, egy videó a csarnokok végigrohanásáról:

A vezess.hu stábja a Volvo sajtószobájában

A vezess.hu stábja a Volvo sajtószobájában

A vezess.hu stábja a Volvo sajtószobájában


A kiállításra 700 ezer látogatót várnak a világ minden tájáról, az autóipar feléledését jelzi, hogy a 6-os csarnokot direkt az Autószalon kedvéért bővítették ki röpke 5000 négyzetméterrel. A rendezvény egész héten tart, a kedd és a szerda az újságíróké, de vasárnap este hétig már a civileké a pálya.

Mint mindig, most is a Volvo standján ülünk és alkotunk, aminek három oka van. Egyrészt isteni a cappuccino, amit itt főznek pár lépésnyire. Másrészt gyors az internet, amit az újságíróknak kialakított munkaállomásokon nem wifin, hanem masszív kábelről kapunk. Harmadrészt pedig:

Ő ment meg minket a szomjhaláltól

Ő ment meg minket a szomjhaláltól

Szóval aki gyakorló autóbuzi, és irigyel minket, annak csak azt mondhatjuk: joggal teszi! 11 hektáron 260 autóipari kiállító, 130 premier – ez a 83. Genfi Szalon. Tudósításunk ide kattintva követhető!