2010-re megújult a BMW X5. Az immár csak turbómotorokkal szerelt, megerősödött szabadidő-autóhoz új sportcsomagot dolgozott ki a BMW.

Az M Sport csomag részeként a korábbi fekete betétekkel díszített lökhárítók helyét teljesen fényezett elemek veszik át, de ugyanígy a karosszéria színéhez igazítják a sárvédő-szélesítéseket is. Az első lökhárító azonban nemcsak új fényezést kap, de formára is más, sportosabb.  


A módosított külső részeként 19, illetve 20 colos felnik és gumik, valamint mutatósabb kipufogó kerül az X5-re. További újdonság a karbonfekete fényezés és a matt króm tetőcsomagtartó. Belülre az M GmbH sportkormányt és sportüléseket tervezett, természetesen finom bőrrel bevonva és M-es jelzéssel díszítve.

Persze nemcsak látványra nyújt többet az M-csomag, de vezetni is más egy ilyen modellt. Áthangolták a felfüggesztést, a kormányzást, illetve speciális gumikat választottak hozzá, így téve izgalmasabbá a jármű vezetését. 

Mind az új X5 és a M Sport csomag a héten kezdődő Genfi Autószalonon mutatkozik be hivatalosan, forgalmazásuk tavasszal indul. Az X6-tulajok még ennél is jobban járnak, ők pluszteljesítményt is kérhetnek.