Fekete Škoda felirattal és azonos árnyalatú dekorelemekkel dobta fel a Scala megjelenését a Škoda. A Monte Carlo kivitel, nevében a márka ralisportotban elért sikereit idézi, de a motorok terén nem válogat, a leggyengébbtől a legerősebbig bármi rendelhető lesz hozzá (mondjuk a 95 és 115 LE között nincs nagy szórás).

Feketébe öltözött, mégsem gyászol a kompakt Škoda 1
Feketébe öltözött, mégsem gyászol a kompakt Škoda 2

Feketébe öltözött, mégsem gyászol a kompakt Škoda

Feketébe öltözött, mégsem gyászol a kompakt Škoda

Feketébe öltözött, mégsem gyászol a kompakt Škoda 8
Feketébe öltözött, mégsem gyászol a kompakt Škoda 9
Feketébe öltözött, mégsem gyászol a kompakt Škoda 10
Feketébe öltözött, mégsem gyászol a kompakt Škoda 11
Feketébe öltözött, mégsem gyászol a kompakt Škoda 12
Fotó megosztása:

A teljes LED-es fényszórók közé zárt hűtőmaszk keretétől az átdolgozott első kötényen át a csomagtérajtón elhelyezett Škoda feliratig minden fényes feketében virít. A keréktárcsák szintén feketék, ahogy a külső tükörházak és a küszöbtoldatok is. Az oldalablakok viszont csak sötétítettek – de a hátsó légterelő megint csak fekete, ahogy a diffúzor is.

Feketébe öltözött, mégsem gyászol a kompakt Škoda 13

A beltérben egyedi kárpitozású, integrált fejtámlás sportülések, szintén különleges kivitelű műszeregység és fekete tetőkárpit vár. A kormányt borító, perforált bőrt ugyanazzal a piros cérnával varrták, mint a váltókar szoknyáját. A középkonzol, a lábtér, a kilincsek és az ajtózsebek piros hangulatvilágítást kaptak, a légbeömlők krómozottak.