Újdonságokkal bővít a Chevrolet 2 A szeptemberi Frankfurti Autószalonon bemutatkozó Spark Bubble Magyarországon nem lesz kapható, csak néhány európai országban jelenik meg. Sportos lökhárítóval, oldalvédőkkel, 15 colos, fehérre festett alufelnikkel, valamint fehér vagy rózsaszín Bubble matricákkal érkezik az autó, a vidám színekhez igazodik a középkonzol és a belső dekoráció színvilága is. Alapfelszerelés a menetstabilizáló.

A Chevrolet MyLink internetes rádióval ellátott Aveo alapfelszerelésként kínált tolatókamerával gazdagodik. A jobban felszerelt kivitelek LED-es irányjelzőt is kapnak a tükörházba. Az új modellévben kétféle MyLink rádióval lesz kapható a Cruze: az eddigit kiegészítő, ikonos képernyőjű új rendszer a magasabb felszereltségű autókba kerül.

A Cruze jobban felszerelt kiviteleiben vezeti be a Chevrolet a radaros holttérfigyelőt, az új modellévtől az Orlandóban is megjelenik a rendszer. Az egyterűben a parkolóhelyeket azonosító és a beállást megkönnyítő parkolássegítő rendszer is debütál.