A 2024-es Forma-1-es szezonnal párhuzamosan szól a Vezess Csapatrádió is: szakértőink idén is mikrofon mögé ülnek és kibeszélik a sportág legfontosabb történéseit, véleményezik a történteket és érdekes, kevésbé ismert információkat osztanak meg a közönséggel, azaz veletek.

Idei 12. adásunkban Nagy Deborah, Fehér Patrik és Kováts Olivér beszéltek a Forma-1-es Osztrák Nagydíj eseményeiről és az azt övező hírekről. A Red Bull Ringen rendezett, sprintfutamot is felvonultató hétvége a Verstappenekről szólt: Jos a Red Bull-lal kapott össze, Max pedig Lando Norrisszal. Utóbbi hatásai látványosabbak voltak, talán egy barátságot is kettétört az incidens.

Minden adás élő beszélgetéssel születik, amit nézhettek a Vezess YouTube-csatornáján, ahol kérdésekkel, hozzászólásokkal bárki alakíthatja az adás menetét. Utólag pedig ezeken a helyeken tudjátok visszahallgatni a beszélgetést podcast formában:

Következő adásunk a Brit Nagydíjat követő hétfőn, július 8-án 19 órától követhető élőben. Korábbi adásainkat itt találod.