A 2024-es Forma-1-es szezonnal párhuzamosan szól a Vezess Csapatrádió is: szakértőink idén is mikrofon mögé ülnek és kibeszélik a sportág legfontosabb történéseit, véleményezik a történteket és érdekes, kevésbé ismert információkat osztanak meg a közönséggel, azaz veletek.

Idei 11. adásunkban Baka Gábor, Fehér Patrik és Kováts Olivér beszéltek a Forma-1-es Spanyol Nagydíj eseményeiről és az azt övező hírekről. Barcelona majdnemhogy az imolai futam másolata volt, számos közös pontot felfedezhettünk a hétvégén, ahol már közel sem olyan egyértelmű a Red Bull fölénye, mint korábban. Szóba került a pilótapiac is az újonnan komoly tényezővé váló Alpine-nal, ahová megérkezett „a Forma-1 legnagyobb sumákja”, Flavio Briatore.

Minden adás élő beszélgetéssel születik, amit nézhettek a Vezess YouTube-csatornáján, ahol kérdésekkel, hozzászólásokkal bárki alakíthatja az adás menetét. Utólag pedig ezeken a helyeken tudjátok visszahallgatni a beszélgetést podcast formában:

Következő adásunk az Osztrák Nagydíjat követő hétfőn, július 1-én 19 órától követhető élőben. Korábbi adásainkat itt találod.