A 2024-es Forma-1-es szezonnal párhuzamosan szól a Vezess Csapatrádió is: szakértőink idén is mikrofon mögé ülnek és kibeszélik a sportág legfontosabb történéseit, véleményezik a történteket és érdekes, kevésbé ismert információkat osztanak meg a közönséggel, azaz veletek.

Idei ötödik adásunkban Baka Gábor, Fehér Patrik és Horváth Zsolt beszéltek a Forma-1-es Kínai Nagydíj eseményeiről és az azt övező hírekről, kiemelve a hétvége legérdekesebb csapatát és pilótáit, az Aston Martint. Fernando Alonso indokolatlanul szigorúnak tűnő büntetései mellett a balesetet okozó Lance Stroll motivációja is szóba került – lehet, hogy csak az apja akarja, hogy a kanadai még mindig versenyezzen?

Minden adás élő beszélgetéssel születik, amit nézhettek a Vezess YouTube-csatornáján, ahol kérdésekkel, hozzászólásokkal bárki alakíthatja az adás menetét. Utólag pedig ezeken a helyeken tudjátok visszahallgatni a beszélgetést podcast formában:

Következő adásunk a Miami Nagydíjat követő hétfőn, május 6-án 19 órától követhető élőben. Korábbi adásainkat itt találod.