A 2024-es Forma-1-es szezonnal párhuzamosan szól a Vezess Csapatrádió is: szakértőink idén is mikrofon mögé ülnek és kibeszélik a sportág legfontosabb történéseit, véleményezik a történteket és érdekes, kevésbé ismert információkat osztanak meg a közönséggel, azaz veletek.

Idei negyedik adásunkban Fehér Patrik, Horváth Zsolt és Kováts Olivér beszéltek a Forma-1-es Ausztrál Nagydíj eseményeiről, melyek az elmúlt hetek témáival ellentétben valóban kötődtek az aszfalton zajló eseményekhez. Carlos Sainz kivirágzása kapcsán szóba jött, hogy nem hibázott-e a Ferrari azzal, hogy Lewis Hamiltont elküldte, de volt szó Fernando Alonso ravaszságáról, az egyautós Williamsről és a McLarenről is, akik sokkal többet is kihozhattak volna a futamból.

Minden adás élő beszélgetéssel születik, amit nézhettek a Vezess YouTube-csatornáján, ahol kérdésekkel, hozzászólásokkal bárki alakíthatja az adás menetét. Utólag pedig ezeken a helyeken tudjátok visszahallgatni a beszélgetést podcast formában:

Következő adásunk a Japán Nagydíjat követő hétfőn, április 8-án 19 órától követhető élőben. Korábbi adásainkat itt találod.