Olaszország, Tuttosport:
“Károly király Szingapúrban. A Ferrari történelmet írt azzal, hogy 434 napnyi böjt után nyert, és egyben megszakította Max Verstappen és a Red Bull diadalmenetét.”

La Repubblica:
“Szóljanak a harsonák, mert ez egy különleges vasárnap volt! Fantasztikus volt, ahogy Sainz és a Ferrari felébresztette az F1-et a Red Bull egyeduralmából.”

Corriere dello Sport:
“Sainz lett a főszereplő Marina Bayben, ahol az idény során először nem a Red Bullt ünnepelték.”

La Gazzetta dello Sport:
“A Ferrari élvezi a sikert, a Forma-1 pedig köszönetet mondhat a maranellóiaknak, mert megmentették a szezont. Hihetetlen, hogy éppen egy vörös autó törte meg Verstappen uralkodását egy nehéz idényben.”

Nagy-Britannia, The Sun:
“Sainz nyerte az izgalmas szingapúri futamot, ahol véget ért Verstappen menetelése. Jó ideje ez volt a legszorosabb hajrá, az első négy autó közti különbség egy ideig mindössze 1,4 másodperc volt.”

Daily Mail:
“Verstappen sorozatban tíz diadal után nem pezsgőzhetett, pedig a Red Bull megnyerte a korábbi 14 versenyt az idén. A rejtélyes formahanyatlás lehet, hogy nem tart sokáig, de megmutatta, hogy milyen élénk lehetne az F1 a holland perfekcionizmusa nélkül.”

Mirror:
“Verstappen sorozatban a 11. győzelmére készült, de a Red Bull nem tudott megfelelő autót összerakni Szingapúrban. Ezzel kinyílt az ajtó a konkurencia előtt, hogy az idén először egy kicsit élvezze a sikert.”

The Independent:
“Sainz felülmúlta Lando Norrist és a Mercedes taktikai játékait is, és egy frenetikus fináléban szertefoszlatta a Red Bull verhetetlenségi álmait.”

Szóljanak a harsonák, a Ferrari megmentette az F1-et 1

Spanyolország, Sport:
“Sainz tökéletes hétvégét tudhat maga mögött, végig uralta a szingapúri versenyt és egyszer sem hibázott.”

Marca:
“Sainz élt a ritka lehetőséggel és közben visszaverte a mercedeses pilóták támadásait is.”

As:
“Nem Sainzé volt a leggyorsabb autó a hajrában, de mesterien védekezett, és Norris közreműködésével maga mögött tartotta a friss gumikkal érkező Mercedeseket.”

El País:
“Sainz sebészi pontossággal vezetett.”

Franciaország, L’Equipe:
“Nem lehet kivetnivalót találni Sainz teljesítményén. Tökéletesen versenyzett és aprólékosan építette fel a sikert.”

Ausztria, Kronen Zeitung:
“Sainz nyerte a gumipókert Szingapúrban.”

Kleine Zeitung:
“Sainz kihasználta a Red Bull gyengélkedését és hihetetlen izgalmak közepette kormányozta be elsőként a célba a Ferrarit.”

Németország, Bild:
“Verstappen átélte a vörös csodát. Vége a sorozatnak, ugrott a tökéletes szezon. Mégis verhető!”

Süddeutsche Zeitung:
“Aki véletlenül odakapcsolt a szingapúri futamra, csodálkozhatott a rajt után: az első kanyar előtt két Ferrari csatázott egy Mercedesszel. De nem régi filmfelvétel volt, csak szokatlan a Red Bull idei diadalmenete után.”

Svájc, Blick:
“Balzsam a Ferrari lelkének. A csapat 25 futam és 14 hónap után ünnepelhet ismét, legutóbb Charles Leclerc állt a dobogó tetején tavaly júliusban Ausztriában.”