A 2023-as Forma-1-es szezonnal párhuzamosan szól a Vezess Csapatrádió is: szakértőink idén is mikrofon mögé ülnek és kibeszélik a sportág legfontosabb történéseit, véleményezik a történteket és érdekes, kevésbé ismert információkat osztanak meg a közönséggel, azaz veletek.

12. adásunkban a Magyar Nagydíj volt terítéken. Kettős arcát mutatta a Hungaroring: az időmérő a Forma-1 történelmének legszorosabbja volt, a vasárnapi versenyen azonban Max Verstappen régen látott dominanciával, fél perces előnnyel nyert. Mindezt a helyszínen néztük végig: Fehér Patrik és Kováts Olivér részletesen beszámoltak személyes tapasztalataikról, arról, hogy mi mindent éltek át a négy nap során.

Minden adás élő beszélgetéssel születik, amit nézhettek a Vezess YouTube-csatornáján, ahol kérdésekkel, hozzászólásokkal bárki alakíthatja az adás menetét. Utólag pedig ezeken a helyeken tudjátok visszahallgatni a beszélgetést podcast formában:

Legközelebb új résszel a Belga Nagydíj másnapján, július 31-én jelentkezik a Vezess Csapatrádió. Korábbi adásainkat itt találod.