A 2023-as Forma-1-es szezonnal párhuzamosan szól a Vezess Csapatrádió is: szakértőink idén is mikrofon mögé ülnek és kibeszélik a sportág legfontosabb történéseit, véleményezik a történteket és érdekes, kevésbé ismert információkat osztanak meg a közönséggel, azaz veletek.

Nyolcadik adásunkban a Spanyol Nagydíj volt terítéken, ahol klasszis teljesítménnyel győzött Max Verstappen, már csapattársa, Sergio Perez sem nevezhető önerőből igazi ellenfelének. Habár a bajnokság kezd végérvényesen eldőlni, a Mercedes feltámadása hozhat még izgalmat szezonba. Baka Gábor, Horváth Zsolt és Kováts Olivér megvitatták az Aston Martin helyzetét is Fernando Alonso és Lance Stroll befutója kapcsán, a Ferrari lemaradását, illetve előretekintettek a Le Mans-i 24 órás versenyre, ahová a Vezess is elutazik.

Minden adás élő beszélgetéssel születik, amit nézhettek a Vezess YouTube-csatornáján, ahol kérdésekkel, hozzászólásokkal bárki alakíthatja az adás menetét. Utólag pedig ezeken a helyeken tudjátok visszahallgatni a beszélgetést podcast formában:

Legközelebb új résszel a Kanadai Nagydíj másnapján, június 19-én jelentkezik a Vezess Csapatrádió. Korábbi adásainkat itt találod.