A Forma-1-es Spanyol Nagydíjat részletesebben kivesézzük a Vezess Csapatrádió következő adásában. Tarts velünk hétfőn este 19 órától a YouTube-csatornánkon!

Nagy-Britannia, The Sun:
“A hétszeres világbajnok Lewis Hamilton a pokol széléről visszakapaszkodva ötödikként ért célba, ami hihetetlennek tűnik, ha arra gondolunk, hogy az első körben defektet kapott”.

Daily Mail:
“Max Verstappen az élre küzdötte magát, és megnyerte a Spanyol Nagydíjat. Lewis Hamiltont a csapata rángatta vissza a kétségbeesésből, de a hétszeres vb-győztes most vélhetően úgy érzi, hogy újra meghódíthatja a világot”.

The Guardian:
“A drámai, incidensekkel tarkított Spanyol Nagydíjon senkinek sem volt könnyű versenye, de a kitartás kifizetődőnek bizonyult. Lewis Hamilton az első körben a 19. helyre esett vissza, végül mégis ötödikként zárt, ami bizonyíték arra, hogy a Mercedes jó úton jár az autó fejlesztésével. Max Verstappen a műszaki problémákkal is megküzdött, és sikerével az összetett élére ugrott”.

Franciaország, L’Équipe:
“Jegyzőkönyv a Spanyol Nagydíjról: Verstappen opportunista, Pérez példaértékű csapattárs”.

Le Figaro:
“Kettős Red Bull-győzelem Spanyolországban, a Ferrari és Leclerc sokat veszített”.

F1: Verstappen legyőzte a démonjait és az agybajt 1

Spanyolország, Marca:
“Verstappen legyőzte a démonjait, és ő az új éllovas a bajnokságban. Győzelem a kicsúszás, az idegösszeomlás leküzdése és Leclerc kiesése után”.

El País:
“Senki nem kérdőjelezi meg Verstappen szerepét a Red Bullnál. A legutóbbi idényben sikerült megállítania és végül legyőznie Hamiltont, a mostani szezonban pedig máris az összetett élén áll. Mindezt olyan vasárnapokon éri el, mint a legutóbbi is, amikor a nem jól működő állítható hátsó szárny (DRS) miatt az árral szemben kellett úsznia”.

Olaszország, La Repubblica:
“Kettős Red Bull-siker Montmelóban: a holland győzött és az összetettben megelőzte Leclerc-t, aki műszaki probléma miatt az élről volt kénytelen feladni a futamot”.

Ausztria, Kurier:
“Leclerc és a Ferrari drámája biztosította be Verstappen győzelmét és azt, hogy a holland az összetett élére ugorjon”.

Svájc, Blick:
“Verstappen Leclerc drámájának köszönhetően a vb új éllovasává vált”.