A Forma-1-es Miami Nagydíjat részletesebben kivesézzük a Vezess Csapatrádió következő adásában. Tarts velünk hétfőn este 19 órától a YouTube-csatornánkon!

Nagy-Britannia, The Sun:
“Az új pálya a Miami Dolphins stadionja körül és az irigylésre méltó vendéglista nem feltétlenül eredményez jó versenyt. A Forma-1-nek nehéz volt felnőnie ehhez a felhajtáshoz, s a vasárnapi nagydíj nem tudott akkora lelkesedést kiváltani, mint a néhány héttel ezelőtti szaúdi GP.”

The Guardian:
“A tequila vég nélkül folyt Miamiban ezen a hétvégén, miközben a Forma-1 mindent megtett azért, hogy fenntartsa a bulihangulatot és megünnepelje az első itteni versenyt. Amikor a kockás zászló leintette a mezőnyt, Max Verstappen és a csapata, a Red Bull is kiérdemelt egy italt, miután a második helyre kényszerítette a ferraris Charles Leclerc-t.”

Olaszország, Corriere della Sera:
“Max Verstappen nyerte az F1-es Superbowlt. A Ferrari az időmérőn aratott kettős győzelem után kettős dobogót ünnepelhetett.”

Spanyolország, Marca:
“Max Verstappen biztos győzelmet aratott Miamiban Charles Leclerc felett – kihasználta az egyetlen lehetőségét, ami volt, a Ferrari gumiabroncsainak kopását.”

F1: Verstappennek csak szerencséje volt? 1

El País:
“Sportolókkal, zenészekkel, színésznőkkel teli Forma-1-es hétvége. Az első miami futamot nagy szerencsével Max Verstappen (Red Bull) nyerte, megelőzve Charles Leclerc-t, aki kezd lelassulni.”

Franciaország, Le Figaro:
“Max Verstappen uralta Miamit. A világbajnoki címvédő maga mögé utasította mindkét Ferrarit Floridában. A holland üzent a riválisoknak, az ötödik idei futamon a harmadik sikerét aratta.”

Svájc, Blick:
“Az eső elmaradt, és nagyjából a látvány is.”

Tages-Anzeiger:
“A világbajnok a ferraris Charles Leclerc idegein táncolva aratta idei harmadik győzelmét.”

Ausztria, Kronen Zeitung:
“A miami pálya debütált a versenynaptárban. A futam körüli felhajtást az amerikai lelkesedésre szabták.”