Egy halom pénzt és erőforrást költöttek a Forma-1-es Miami Nagydíjra, ám eddig sokkal több negatívumot hallhattunk a pilóták részéről a pályával kapcsolatban, mint pozitívumot. Sebastian Vettel is úgy érzi, jobban is elkölthették volna azt a pénzt, amit az új helyszínre locsoltak.

“Pilótaszemszögből a régebbi pályák sokkal izgalmasabbak” – árulta el az Aston Martin németje. “Szerintem az Egyesült Államoknak fantasztikus pályái vannak hihetetlen történelemmel, de az új pálya teljesen más érdekeket elégít ki. Nézői szempontból kicsit nehezebb megítélni, mert amikor utoljára lelátón ültem, az 2001-ben volt, hosszú évekkel ezelőtt. Minden rajongó más és más, erről nekik kell dönteniük.”

“A pénz, amit elköltöttek erre, abból könnyen szintre hozhattuk volna az olyan nagyszerű helyeket, mint Road Americát” – utalt az IndyCar által használt pályára Vettel. A német által említett helyszín az Egyesült Államok egyik legismertebb pályája, de F1-es verseny rendezésére jelenleg nem alkalmas a biztonsági előírások miatt.