A 2022-es Forma-1-es szezonnal párhuzamosan szól a Vezess Csapatrádió is: Baka Gábor, Fehér Patrik és Kováts Olivér idén is mikrofon mögé ülnek és kibeszélik a sportág legfontosabb történéseit, véleményezik a történteket és érdekes, kevésbé ismert információkat osztanak meg a közönséggel, azaz veletek.

Negyedik adásunkban az Ausztrál Nagydíj volt terítéken, mely izgalmi szempontból talán nem tartozott a legjobb futamok közé, de több fontos esemény is történt Melbourne-ben. A világbajnoki címvédő Max Verstappen kezd egyre nagyobb hátrányba kerülni, miközben a Ferrarinál Charles Leclerc lassan kihívók nélkül marad a bajnoki pontverseny élén. A Mercedes is mintha éledezne, legalábbis volt néhány erre utaló jel.

Minden adás élő beszélgetéssel születik, amit nézhettek a Vezess YouTube-csatornáján, ahol kérdezhettek is. Utólag pedig ezeken a helyeken tudjátok visszahallgatni az adást podcast formában:

Legközelebb új résszel az Emilia-romagnai Nagydíj másnapján, április 25-én 19 órától jelentkezik a Vezess Csapatrádió. Korábbi adásainkat itt találod.