A Forma-1-es Szaúd-arábiai Nagydíjat részletesebben kivesézzük a Vezess Csapatrádió következő adásában. Tarts velünk kedd este 19 órától YouTube-csatornánkon!

Miközben elég nagy a tét, és csak az utolsó futam dönt arról, hogy ki nyeri az idei Forma-1-es világbajnoki címet, Max Verstappen a pár nap szünetet is kihasználta arra, hogy Abu-Dzabi helyett Monacóba repüljön.

Lewis Hamilton nemrég beszélt arról, hogy a maga részéről állandó félelemben él, levegőt is alig mer venni idegenek mellett a koronavírus-járvány miatt. Verstappenben ugyanakkor nem dolgozik ez az óvatosság.

A Bild értesülése szerint a holland csak azért vállalta az ötórás repülést Monacóba, mert a barátnője, Kelly Piquet a 33. születésnapját ünnepelte, és erről semmiképp sem akart lemaradni.

Emellett egy másik családi esemény is fontos volt Verstappen számára: a húgának, Victoriának megszületett a második gyermeke, Nio. Verstappen édesapja és menedzsere, Raymond Vermeulen nem tartottak vele, ők Dzsiddából egyből Abu-Dzabiba repültek.