A Forma-1-es Olasz Nagydíj hírhedt ütközése után kapott hideget-meleget Max Verstappen. A kritikus hangok között volt Sir Jackie Stewarté is: a háromszoros világbajnok gyakorlatilag azt mondta a Red Bull hollandjáról, hogy még nem nőtt be a feje lágya, lassabban érik, mint azt gondolták. “Sokat kell még tanulnia” – állította.

Ezzel azonban nem ért egyet Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke. “Természetesen tisztelem Sir Jackie véleményét, de szerintem Max rendkívüli érettséget mutatott idén. Természetesen az ember folyamatosan fejlődik és javul, és biztos vagyok benne, hogy annak idején Sir Jackie is hibázott néhányszor. Ilyen az élet rendje” – mondta. “Örülök, hogy a mi autónkat vezeti.”

F1: Megvédte Verstappent a Mercedes 2

Toto Wolff és Christian Horner

Ritka pillanat az, amikor valamiben egyetért a Red Bull és a Mercedes csapatfőnöke, de Toto Wolff is csak hasonlókat tudott mondani a hollandról. “Max nem a Mercedesnél vezet, így nem ismerem annyira, de a pályája lenyűgöző: nem csak a sebessége remek, de ahogy a hétvégékhez áll. Egyáltalán nincs még a karrierje végén, több jön még tőle, és ezek is a tanulási folyamat részei” – célzott a balesetre az osztrák szakember.