Túl vagyunk a 2021-es Forma-1-es világbajnokság 12. “futamán”, a Belga Nagydíjon, ahol ugyan valódi versenyt nem láttunk, mégis győztest hirdettek Max Verstappen személyében. A Vezess Csapatrádió szakértői megvitatták, mit lehetett volna jobban csinálni a hétvégén, mi a gond a spái pályával és a jelenlegi autókkal, melyekkel nem lehet az esőben versenyezni. Baka Gábor, Fehér Patrik és Kováts Olivér a WTCR magyarországi versenyére is kitekintett.

Nekünk, itt a Vezessnél a munkánk a hobbink, az autók és motorsportok iránti rajongásunk nem egy-egy cikk megírásáig tart, ez itatja át az életünket és a mindennapjainkat. Sokat beszélgetünk, vitatkozunk a motorsport, így a Forma-1 eseményeiről a cikkekben leírtakon túl is. Ezért arra gondoltunk, miért ne hallgathatná meg más is gondolatainkat, akár úgy, hogy hozzá is szólhat. Ez adta az ötletet, hogy elindítsuk a Vezess első podcastjét. Ez itt a Csapatrádió!

Minden adás élő beszélgetéssel születik, amit nézhettek a Vezess YouTube-csatornáján, ahol kérdezhettek is. Azt követően nemcsak a videomegosztón nézhető vissza, de elérhető a Forma-1-es rovatunkban, a hanganyag pedig felkerül a Google Podcasts, a Spotify és az iTunes felületeire. RSS-feedünket itt találod, de le is töltheted az adást ide kattintva, ha offline szeretnéd meghallgatni.

 

Legközelebb szeptember 7-én, kedden, 19 órakor várunk benneteket a Vezess YouTube-csatornáján, amikor is a Holland Nagydíjról fogunk beszélgetni. Korábbi adásainkat itt találod.