Igencsak kiakadt egy kérdésen a Forma-1-es Magyar Nagydíj időmérője után Max Verstappen. A brit kérdező a kvalifikációt követően vissza szeretett volna térni a Lewis Hamiltonnal történt silverstone-i ütközésre, ám a Red Bull hollandja keresetlen szavakkal intette csendre az újságírót. “Megállhatunk itt? Annyi kib*szott kérdést kaptunk ezzel kapcsolatban, hogy az őrület! Az egész csütörtök ezen kib*szott kérdések megválaszolásáról szólt.”

A holland kisebb kirohanásával kapcsolatban megkérdezték Fernando Alonsót is, aki 2007-ben egy csapatban versenyzett Hamiltonnal, és parázs csatát vívtak a bajnoki címért. “Nem láttam a sajtótájékoztatót, de átérzem, mit érezhetnek jelenleg. Különösen Max, mert ő a fiatalabb, aki egy legendával, egy bajnokkal harcol.”

“Mivel nem brit, mindig is nehezebb lesz a dolga” – utalt Alonso a Forma-1-ben tapasztalható brit médiatúlsúlyra, akik olykor elfogultak a hazai versenyzőikkel szemben. Igaz ez persze a holland médiára is, de jóval kisebb a holland média szerepe a Forma-1-ben, mint a brité.