George Russell számít a legnagyobb esélyesnek arra, hogy Lewis Hamilton csapattársa legyen jövőre a Mercedesnél, de a címvédő még nem hozott végleges döntést. Korábban pletykálták, hogy Silverstone-ban jöhet a nagy bejelentés, de ebből nem lesz semmi.

“A jövő évvel kapcsolatban még semmit nem írtunk alá, annyit mondhatok, hogy Silverstone-ban nem lesz semmilyen bejelentés” – nyilatkozta Russell. Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke korábban úgy fogalmazott, “még a nyáron” megnevezik Hamilton csapattársát.

Russell nevét ismét egyre gyakrabban emlegetik a Red Bull-lal kapcsolatban, ahol Sergio Pereznek még nincs biztos helye 2022-re. Helmut Marko sportfőnök ugyan célozgatott rá, hogy tudomása szerint már eldőlt Russell sorsa, az angolt azért megkérdezték arról, hogy érdekelné-e a Red Bull.

“Mindig igyekszem nyitva tartani minden kapcsolatot, nem szoktam csapkodni magam mögött az ajtókat” – fejtegette Russell. “Ha valaki meghívna egy beszélgetésre, nem mondanék nemet. Sose lehet tudni, mit tartogat a jövő.”