A Forma-1-es Francia Nagydíjat részletesebben kivesézzük a Vezess Csapatrádió következő adásában. Tarts velünk kedd este 19 órától YouTube-csatornánkon!

Nagy-Britannia, The Guardian:
“Nagy csata volt, amelynek során a két versenyző képességei és tudása ugyanolyan dicső fényben ragyogott, mint a mögöttük álló csapat tagjai a bokszban. Ezúttal a Red Bull mérnökei voltak jobbak, és több szempontból is lenyűgöző teljesítményt nyújtottak.”

Daily Mail:
“Verstappen az utolsó előtti körben megelőzte Hamiltont, és 12 pontra növelte az előnyét a világbajnoki pontversenyben. Hamilton azonban győzhetett volna, ha a Red Bull kétkiállásos stratégiája nem jön be Verstappennél.”

The Sun:
“A Mercedes és a Red Bull különböző módon gondolkodott a bokszkiállásokra vonatkozó stratégiát illetően, de a brit címvédőt végül az elhasznált gumiabroncsok cserbenhagyták, holland riválisa pedig ragyogóan előzte meg.”

F1: Mélypont, kínos nulla pont a Ferrarinak 1

Spanyolország, Mundo Deportivo:
“Max Verstappen megállíthatatlan. A Francia Nagydíjon Lewis Hamilton ellen vívott csatája, és idénybeli harmadik futamgyőzelme után néhány perccel már a következő, osztrák versenyhétvégéről beszélt.”

Ausztria, Kronen Zeitung:
“Lelassulva! A Francia Nagydíj a Ferrari számára bukás volt. Le Castellet-ben három csapat hat autója, amely Ferrari-motort használ, az idei esztendő legrosszabb eredményét érte el, és pontot sem szerzett. Egy nap, amit el kell felejteni…”

Svájc, Blick:
“Nulla pont mind a hat Ferrari-motoros versenyautónak.”