Anglia, The Guardian:
“Eddig elképzelhetetlen volt, hogy Lewis Hamilton akár csak az ujját rosszul helyezze a kormányra, mert mindig biztos csuklómozdulatokkal kormányozta autóját. De Bakuban egy pici hiba is drágának bizonyult. A pilótát és a Mercedest sokkolta az eset, mivel jelentős előnyre tehettek volna szert a vb-pontversenyben. Ez az előny eltűnt a fékporfelhőben, amikor a varázslat ez egyszer Hamilton ellen fordult.”

The Sun:
“Max Verstappen úton volt a diadal felé, amikor kiesett, míg Hamilton túl keményen vezetett az újraindulást követően, és a mezőny végére esett vissza.”

Spanyolország, Marca:
“Verstappen egyáltalán nem volt elégedett azzal, ami Bakuban történt…”

Ausztria, Kronen Zeitung:
“Micsoda bosszúság az újonc Mick Schumacher számára! A problémát csapattársa, Nyikita Mazepin manővere okozta, de a kis Schumi végül tudott nevetni, mivel 13. lett, és ez F1-es pályafutása eddigi csúcsa.”

Svájc, Tages-Anzeiger:
“A holland szinte a végéig vezetett, aztán a falban végezte. Hamilton nem tudott ebből profitálni, mivel rossz gombot nyomott meg a kormányán.”

A Forma-1-es Azerbajdzsáni Nagydíjat részletesebben kivesézzük a Vezess Csapatrádió következő adásában. Tarts velünk kedd este 19 órától YouTube-csatornánkon!