Nagy-Britannia, Daily Mail:
“Lewis Hamilton továbbra is uralja a mezőnyt, de Max Verstappen és George Russell már lesben áll, hogy ellophassa tőle a koronát.”

The Guardian:
“Max Verstappen tökéletes versenyzéssel nyerte az F1-es szezon zárófutamát Abu-Dzabiban.”

The Sun:
“Lewis Hamilton az idényzárás után arra összpontosíthat, hogy tető alá hozza új szerződését a Mercedesszel. A világbajnok harmadik lett az Abu-dzabi Nagydíjon, miközben a Red Bull-os Max Verstappen nagyszerű győzelmet aratott.”

Olaszország, Gazzetta dello Sport:
“Vettel elbúcsúzott a Ferraritól, amely kitüntette őt.”

Spanyolország, Mundo Deportivo:
“Lewis Hamilton ezen a hétvégén nem volt önmaga. A Covid-fertőzés után fizikailag nem volt olyan erős, mint egyébként szokott. Emiatt az eredmény hajszolása helyett inkább önmagára összpontosított, arra, hogy befejezze a versenyt és ezzel az idényt is.”

F1: Hamilton nem volt önmaga 2

Franciaország, Le Figaro:
“Verstappen megérdemelt sikere, a Ferrari fekete éve.”

L’Equipe:
“Max Verstappen könnyű győzelme a Red Bull volánjánál. A pilóta megmutatta, hogy a Mercedes – és Lewis Hamilton – nem verhetetlen.”

Ausztria, Kurier:
“Lewis Hamilton uralta az idei F-1-es szezont. A hetedik világbajnoki címe felé vezető úton több rekordot is megdöntött.”

Svájc, Blick:
“A 2020-as, lerövidített korona-szezonban több hektikus futamot is láthattunk, ezzel szemben az idényzáró Abu-dzabi Nagydíj nyugodtan zajlott. Max Verstappen a Red Bull-lal rajt-cél győzelmet aratott. A holland sakkban tartotta mindkét Mercedest. Valtteri Bottas lett a második, Lewis Hamilton pedig a harmadik. Mindhárom Ferrari-motoros istálló boldog lehet, hogy végre vége a szezonnak.”