Sebastian Vettel leigazolásával nem titkolt célja az Aston Martinnak, hogy megcélozza a bajnoki címet. Erre jövőre még nem lesz esélye a csapatnak, 2022-től azonban teljesen új aerodinamikai szabályok jönnek, ami a feje tetejére állíthatja az erősorrendet.

Már szeptemberben pletykáltak arról, hogy az Aston Martin szeretné elcsábítani a Red Bull tervezőzsenijét, Adrian Newey-t, aki a Valkyrie hiperautó tervezése során már dolgozott együtt a márkával.

Helmut Marko korábban jelezte, hogy csupán spekulációkról van szó, Newey-nak szerződése van a Red Bull-lal, így biztosan nem megy sehova. Az olasz La Gazzetta dello Sport azonban most ismét arról írt, hogy van esély az átigazolásra, így újra összeállhat a Red Bullnál négy vb-címig jutott Newey-Vettel szupercsapat.

Lawrence Stroll, a csapat tulajdonosa nem sajnálná a pénzt Newey kivásárlására, de nagy kérdés, hogy magának az érintettnek lenne-e kedve belekezdeni egy teljesen új projektbe.

Az olasz lap arról is írt, hogy a jövőre már klasszikus zöld festéssel versenyző Aston Martin a Bahreini vagy Kínai Nagydíjra egyedi festést kaphat az új James Bond-mozi, a Nincs idő meghalni népszerűsítésére.