A Forma-1-gyel évek óta nehéz nagyot kaszálni a sportfogadás terén, hiszen a 2013-as Ausztrál Nagydíj óta kizárólag a Mercedes, a Ferrari és a Red Bull pilótái tudtak futamot nyerni, ahogy legtöbbször az általuk alkalmazott hat pilóta valamilyen kombinációja zár a dobogó mindhárom helyén is.

A múlt vasárnapi Olasz Nagydíj minden várakozásra rácáfolt, hiszen az első háromban az alphatauris Pierre Gasly, a mclarenes Carlos Sainz és a Racing Point-os Lance Stroll végzett, ez a végeredmény pedig szerencsét is hozott valakinek.

Hihetetlen, de a finn Iltalehti tudósítása szerint egy finn játékos pont erre a sorrendre (is)  fogadott a Veikkaus bukmékernél. Felfoghatatlan telitalálat, igaz, a sikersztorit árnyalja, hogy az illető mindössze 20 eurócentet tett meg – valószínűleg sok más végeredmény mellett – erre, így nyereményként “csak” 33 398 euró, azaz bő 12 millió forint ütötte a markát. 

Mondhatnánk, hogy időutazó, de ha az lett volna, valószínűleg nem filléreket tesz erre az egészen elképzelhetetlen kimenetelre…