A Forma-1-es mezőny korelnöke, a 40 éves Kimi Räikkönen kétszeres apuka, kisfia, Robin 2015 januárjában született, míg kislánya, Rianna 2017 májusában érkezett.

Robint már láttuk motorozni, de ahogy a 2007-es Forma-1-es világbajnok apuka elmondta, az utóbbi időben egyre komolyabban gokartozik is az ötéves srác:

„Robin már hosszú ideje kérte, így tavaly nyáron elvittük gokartozni. Azóta már tíz alkalommal voltunk. Nagyon tetszik neki. Úgy vagyok vele, hogy ha élvezi, akkor megyünk” – mondta az Infobae.comnak.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Getting ready.

Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) által megosztott bejegyzés, Máj 7., 2020, időpont: 7:12 (PDT időzóna szerint)

„Nem mondom neki, merre vezessen, vagy milyen köröket menjen, a lényeg az, hogy élvezze. Ha egy kört megy, aztán azt mondja, nincs kedve tovább, hazamegyünk. Legutóbb 50 percet vezetett összesen. Van, amikor pár kör után azt mondja, mást szeretne csinálni. Ez egy jó hobbi. De nem úgy nézem, hogy jó-e benne. Hogy jó-e? Nem tudom. Még csak öt éves. Ha élvezni, és még három-négy év múlva is ezt akarja csinálni, talán majd másképp nézzük, de egyelőre egyszerűen csak örülök, hogy élvez valamit.”

A kisfiú mellett a hugica is négy kerékre vágyik:

„Rianna hasonlít Robinra. Persze a fiatalabb testvér mindig szereti utánozni az idősebbet. Nagyon makacs, mindig mondogatja, hogy amikor nagyobb lesz, ő megy majd Robin gokartjával. Egyelőre elektromos quadja van, meg ilyesmi. De sok szokásos lányos dolgot is szeret. Néha meg rendesen Robin agyára megy, kész káosz!” – magyarázta a büszke apuka.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Most wonderful birthday to daddy’s little princess.

Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) által megosztott bejegyzés, Máj 16., 2020, időpont: 2:16 (PDT időzóna szerint)

Kövess minket a Facebook-on!