Nagy-Britannia

The Guardian: “A Mercedes a hazai győzelem helyett egy csúfos vereségbe szaladt bele, olyanba, amelyet az elmúlt öt évben a Forma-1-ben domináló istálló nagyon ritkán élt meg. A német csapat egyfajta istenségként ült a sportág képzeletbeli trónján, most azonban a szürke és esős hockenheimi hétvége után Toto Wolff csapatfőnök armageddonról és apokalipszisről beszélt. A győzelmet Max Verstappen, a Red Bull pilótája szerezte meg a Német Nagydíjon olyan érett versenyzéssel, amelyet a 21 éves hollandnál jóval idősebb és tapasztaltabb pilóták is megirigyeltek volna.”

F1: Nagy pofont kapott otthon a Mercedes 1

Olaszország

La Repubblica: “Egy őrületes Német Nagydíj. Eső, biztonsági autó és számos kiesés – Hockenheimben minden megtörtént. Végül Verstappen ért célba elsőként, megelőzve Vettelt és Kvjatot. Elképesztően izgalmas futam volt, a szezon eddigi legjobbja.”
Corriere dello Sport: “Max Verstappen egy hihetetlen Német Nagydíjat nyert meg. A Red Bull holland pilótája zuhogó esőben győzött Hockenheimben, egy olyan futamon, amely tele volt izgalommal, kiesésekkel és kockázatos stratégiákkal. Az utolsó helyről startoló Sebastian Vettel másodikként dobogóra állhatott.”

Spanyolország

Marca: “Max Verstappen állva hagyta az ellenfeleket az esőben. Egy kaotikus és egyben izgalmas versenyen a holland pilóta az idénybeli második sikerét aratta, Vettel pedig az utolsó helyről a másodikra jött fel. A Mercedes-istálló a futam végén pont nélkül állt, de aztán az Alfa Romeo két versenyzőjére utólag kiszabott időbüntetés miatt a világbajnoki címvédő Lewis Hamilton két pontot mégis szerzett.”

F1: Nagy pofont kapott otthon a Mercedes 2

Ausztria

Kleine Zeitung: “Drámai verseny volt, amely lehet, hogy az utolsó lesz a hockenheimi Forma-1-es pálya történetében. Volt azonban olyan, aki megtalálta a sikerhez vezető utat a káoszban: Max Verstappen, az idei Osztrák Nagydíj győztese, kiváló versenyzéssel győzni tudott.”

Svájc

Blick: “Az utóbbi évek egyik legizgalmasabb Forma-1-es versenye volt a vasárnapi Német Nagydíj! Max Verstappen győzött, Sebastian Vettel a 20. helyről startolva második lett. Micsoda futam, micsoda izgalmak, micsoda káosz – és micsoda bukás a Mercedes számára! Az Ezüstnyilak nagy pofont kaptak Hockenheimben.”