Ralf Schumacher annak idején mind a hat F1-es futamgyőzelmét a Williams színeiben aratta, a németnek is fáj, ami manapság egykori csapatával történik. Szerinte a magyarázat, hogy a csapatnál “a félelem és a rettegés” az úr, de ez mindig is így volt.

“A Williamsnek nagyon különleges vezetési struktúrája van. Amíg azonban Patrick Head ott volt, megvolt az egyensúly” – vélekedett Ralf Schumacher.

“Ez a ’70-es és ’80-as évekből származó stílus egy kicsit a félelemre és a rettegésre épít. Nagy kár ezért, mert az embereket inkább motiválni kellene.”

“A jelenlegi vezetési struktúrával a Williams nem tudja kihozni a legjobbat az alkalmazottaiból. A mérnökök inkább egymás ellen, nem pedig egymásért dolgoznak.”

“Sajnos Claire megtartotta az édesapja szokásait, talán el kellene gondolkoznia azon, hogy ez-e a megfelelő pozíció számára. Valószínűleg a Williams egész vezetését át kellene szervezni.”

“Az ember, akit most kirúgtak, Paddy Lowe nagyon sikeres volt más csapatoknál, de ő sem tudta visszaterelni a Williamst a helyes útra. Ez bőven elég ahhoz, hogy mindenki kellemetlen kérdéseket kezdjen feltenni.”