Daniel Ricciardo 2018 nyarán a várakozásokkal ellentétben nem hosszabbított a Red Bull-lal, úgy döntött, 2019-től inkább a Renault gyári pilótájaként folytatja. A 29 éves ausztrál mostanra eltöltött már néhány hetet a francia csapatnál, sőt, egy teszthéten is túl van velük, és azt mondja, egyre inkább otthon érzi magát Enstone-ban:

“Komolyan örülök, hogy megint én vagyok a fiatalabb, újabb pilóta a csapatnál. Rég volt már, az elmúlt néhány évben mindig én voltam az öregebb. És az is jó, hogy Nico már régi motoros, így kisebb az esélye, hogy valakinek eldurran az agya” – magyarázta.

“Mindenkivel jól megvagyok, teljesen normális érzés bemenni az értekezletekre, eligazításokra. Máris ismerős. Mindenki igazán pozitívan viszonyul hozzám, mindenki igyekszik a lehető legtöbbet kiszedni belőlem, emellett az is jó, hogy Nicóval eléggé egyetértünk. Teljesen ugyanazt mondtuk arról, ilyen téren kell javítani az autót, jó, hogy ugyanazokat a dolgokat kérjük. Otthonos.”

Az egyenruha mostanra nem új, de a videó igen – Ricciardo és Hülkenberg így ismerkedett a Renault 2019-es uniformisával: