A Haas főtámogatója a Rich Energy energiaital-gyártó lett az idei szezonra, az autót a szponzor színeibe, fekete-aranyba öltöztették. William Storey, a Rich Energy főnöke a leleplezés során kicsit messzire ment a célokkal, úgy vélte, a Rich Energy a Haas segítségével a pályán és azon kívül is legyőzheti a Red Bullt.

A nyilvánvaló sületlenség élét a versenyzők próbálták tompítani kicsit. “Reálisan nézve a három élcsapat marad az élen, már csak a forrásaik miatt is” – mondta Romain Grosjean.

“A középmezőny nagyon szoros lehet, izgalmas lesz a küzdelem, de legfeljebb a konstruktőri negyedik helyért lehetünk versenyben. De persze előbb látnunk kell az autót és a többieket a teszteken.”

Kevin Magnussen sem vár újabb nagy ugrást a csapattól. “2017-ről 2018-ra nagyot léptünk előre” – így a dán. “Nem hiszem, hogy képesek lennénk még egyszer ekkorát lépni, de folyamatos fejlődésre így is számíthatunk.”

“Valószínűleg az idei javulásunk nem lesz olyan látványos, de az a lényeg, hogy egyre több tapasztalatot gyűjtsünk és tanuljunk. Ahhoz is javulnunk kell, hogy megtartsuk az ötödik helyünket.”