A Toro Rosso 2019-nek új párossal fut neki, a Red Bullhoz előléptetett Pierre Gasly helyére a korábbi versenyzőt, Danyiil Kvjatot hívták vissza, míg a nem túl fényesen szereplő Brendon Hartley ülését egy újonc, a thai-angol Alexander Albon kapta meg.

A 2019-es nevezési lista kiadásakor a 22 éves ifjonc neve mellett még nem szerepelt rajtszám, de mostanra az övé is meglett, a Forma-2-ben idén a 3. helyen záró újonc a 23-as számot viseli majd az autóján.

Az F1-ben 2014 óta állandó rajtszámokkal vesznek részt a pilóták, az eredetileg kiválasztott 2 és 99 közé eső számot teljes F1-es karrierjük végéig használják és az FIA kimaradás esetén is két évig parkoltatja az adott számot, addig nem választhatja új belépő. Az 1-es a mindenkori világbajnoknak jár, már ha szeretné használni a saját, személyes rajtszáma helyett – Lewis Hamilton ragaszkodik a 44-eshez –, a 17-est pedig örökre visszavonultatták a 2014-es Japán Nagydíjon történt balesetében szenvedett sérüléseibe később belehalt Jules Bianchi emlékére.