A Red Bull-os Daniel Ricciardo a múlt vasárnapi Mexikói Nagydíj után igen elkeseredetten nyilatkozott, hiszen a hiába indult a pole-ból, 9 körrel a leintés előtt műszaki hiba miatt ki kellett állnia a 2. helyről, alig egy héttel azután, hogy Austinban is a pálya szélén fejezte be a versenyt.

Az ausztrál pilótának a mexikóvárosi volt az idei hetedik műszaki hibás kiesése, így az Hermanos Rodriguez pályán arról beszélt, hogy elege van az elátkozott autóból, már nem is akar elindulni az utolsó két versenyen, vezessen csak az utódja, Pierre Gasly.

A jövőre már a Renault-nál versenyző Ricciardo az Instagramon mostanra tisztázta, hogy azért a fentieket nem gondolta komolyan:

“Szeretnék visszatérni pár mexikói dologra. Először is: az utolsó két versenyen is ott leszek, ugyanis ez az életem, nem más. Nyilván igen nagy csúcsok és mélypontok voltak idén, sajnos az utóbbiakból volt több, ami igen elkeserítő, ezt nem is titkolom. De ha belegondolok, hogy ott vannak a srácok, akik kihajtják a belüket, hogy még kétszer nekifussunk, mielőtt elbúcsúzunk – ott leszek. Szükségem volt pár napra, de most már jól vagyok” – magyarázta.