A számok is alátámasztják mindezt, hiszen több mint 60 000 négyzetméteren 80 000 látogató előtt 28 ország mintegy 600 résztvevője fog versenyezni a háromnapos esemény alatt. A szakmai versenyek és az egynapos konferencia mellett az esemény nyitó és záró ceremóniájáról is érdemes szót ejteni, melyek a Papp László Budapest Sportarénában kerülnek megrendezésre.

Szeptember 25-én és 29-én este a showelemekben, meglepetés előadókban és izgalmakban bővelkedő ceremóniákat a EuroSkills Budapest 2018 Facebook oldalán bárki élőben figyelemmel követheti. A nyitó és záró konferenciák házigazdái Szalay Edit és McMenemy televíziós műsorvezetők lesznek. A nemzetközi eseményt ünnepélyes keretek között Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke nyitja meg.

EuroSkills Budapest 2018: indul a visszaszámlás! (X) 1

„Izgatottak vagyunk, hiszen csupán néhány napunk maradt a verseny indulásáig. Több mint egy éve nap mint nap azért dolgozunk, hogy a verseny minden része tökéletes és gördülékeny legyen. Hamarosan megkezdődik a versenyhelyszín építése a Hungexpo-n, a 90 szponzor segítségének, szakmai, tárgyi és eszközfelajánlásaiknak köszönhetően pedig a verseny technikai részletei is teljes mértékben készen állnak majd”. – mondta Csiszár Zsófia, a verseny rendezéséért és lebonyolításáért felelős SkillStar 2018 Nonprofit Kft. projekt menedzsere.

További információ az esemény weboldalán, illetve az esemény facebook oldalán található.