Hamilton ezzel idei második, pályafutása 64. győzelmét aratta. A futam részletes összefoglalója itt olvasható. A legjobbakkal az egykor Force Indi-pilóta, Paul di Resta készített interjút.

Lewis Hamilton (1.)

„Nem tudtam volna ma nyerni a csapatom nélkül, hihetetlen munkát végeztek a srácok, büszke vagyok mindnyájukra. Ma nagyon jól éreztem magam az autómban, ilyen energiákat nem éreztem eddig az idei évben. Jó érzés. Próbáljuk a nyomást fenntartani. A Mercedes a legelejétől fogva támogat minket, jó, hogy itt vannak és látják a csapatban rejlő erőt. Remélem, folytatni tudjuk, és hatalmas köszönet a kilátogató szurkolóknak, hihetetlenek voltak, mint mindig. Örülök, hogy jó idő maradt.”

Valtteri Bottas (2.)

„Szerettem volna ma a győzelemért harcolni, de így is jó versenyt teljesített a csapat. Remek autónk volt és jól taktikáztunk. Nem gondoltam volna, hogy egy kiállással meg tudjuk csinálni, de sikerült, úgyhogy nagyon örülök. Csapatként tökéletesek voltunk, így kell folytatnunk.”

Max Verstappen (3.)

„Az autó kiválóan működött. Nagyon nehéz itt előzni, de közel maradtunk az előttünk menőkhöz. Szerencsénk volt Kimi kiesésével, de jól kezeltük a gumikopást, így azt gondolom, ez vezetett a harmadik helyhez.”

„Nem hittem, hogy elkapom Bottast, kissé messze volt, de nyomnom kellett Sebastian miatt, aki jött mögöttem. Nem tudtam, mennyire bírja majd az első szárnyam, de jónak bizonyult.”