A Forma-1-ben az idei évtől kötelező a fejvédő gyűrűk, az ún. glóriák használata. A biztonsági eszköz bevezetésével és a hátsó szárnyak dimenziói miatt ugyanakkor az idei évre jelentősen romlott a visszapillantó tükrök használhatósága, ezért a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) egy friss direktívában engedélyezte a tükrök glórián való rögzítését.

Az FIA formaautós műszaki fejese, Nikolas Tombazis által kiadott tájékoztató szerint a visszapillantók a glóriára is felerősíthetők mostantól, ám továbbra is meg kell felelniük minden eddigi visszapillantós előírásnak, azaz meg kell lennie a 150×50 mm-es méretnek, és a versenyzőknek teljesíteniük kell vele a látástesztet (az autó háta mögött elhelyezett betűket-számokat kell leolvasniuk).

Tombazis figyelmeztetett, hogy a glóriára vonatkozó előírások alapján a tükröknek nem lehet aerodinamikai funkciója, emellett tilos lesz a visszapillantót a fejvédőhöz és az orrhoz egyszerre rögzíteni, ez ugyanis akadályozná a glória vészhelyzeti eltávolítását. A glóriára szerelendő tükrökbe tilos lesz kamerát vagy bármilyen érzékelőt építeni – a huzalozás miatt –, így ha a közvetítésre az FOM az adott autón szeretne tükörkamerát, a csapatnak vissza kell térnie a hagyományos rögzítéshez az adott napra/hétvégére.