A Red Bull előszeretettel forgat videókat Daniel Ricciardo és Max Verstappen párosával, így tettek a csapat karácsonyi üdvözlete alkalmából is.

A két versenyző előbb megajándékozta egymást egy-egy haláli karácsonyi öltönnyel, majd a brit hagyományoknak megfelelően “pukkanós bonbont” is szakítottak. A műcukorkában egy-egy papírkorona és két-két kérdés is akadt.

Verstappennek arra kellett válaszolnia, hogy mire emlékszik a gyerekkori karácsonyokból, azt mondta könnyű a dolga, hiszen csak két éve volt gyerek – amúgy pedig az családi étkezésekre és az ajándékbontogatásra emlékszik, azaz a tipikus karácsonyi dolgokra. Ricciardónak ausztrál lévén a nyarat, a gatyarohasztó meleget jelenti a karácsony.

Találós kérdés is akadt: Verstappennek azt kellett volna kitalálnia, mi az, amit még soha senki nem látott, de mindig is lesz, amire tevét tippelt, a válasz a holnap volt. Ricciardónak egy hagyományos angol találós-favicc jutott: mi az, ami egy bölcsőben fekszik és remeg? – zselébaba.

Írásban nem annyira vicces, mozgóképen annál inkább:

Nyitóképünk a Red Bull Racing karácsonyi üdvözlőlapja, amely a pályaelhagyás megakadályozásának új radikális módszereivel viccelődik.