Ahogy Hamilton és Vettel viccelődéséből is kitűnik, a Forma-1-es szezonzáró hétvégéjén kezd eluralkodni a szünidei hangulat a versenyzőkön.

A Red Bull-os Max Verstappent az Abu-dzabi Nagydíj versenyzői sajtótájékoztatójának második felében arról kérdezték, milyen hatással volt rá a csapattársa, Daniel Ricciardo idén, a holland pedig azonnal válaszolt, nem épp jó fényben feltüntetve az ausztrált:

“Elég rossz hatással volt! Állandóan fingik. A csapatépület egyfolytában bűzlik” – mondta, mire megfagyott a levegő a teremben.

“De nagyszerű srác. A pályán mindig igyekszünk megverni a másikat, de a pályán kívül bármikor jól elmókázunk. Tiszteljük egymást, hogy őszinte legyek, ezelőtt még nem tapasztaltam ilyet, nem volt olyan csapattársam, akivel ilyen jól elvoltam. Remélem, hogy sokáig csapattársak maradhatunk!” – tette hozzá.

A “leleplezés” talán udvariatlan dolog lenne, de miután Ricciardo Szingapúrban maga eresztett el egy bűzbombát a versenyzői sajtótájékoztatón, nem igazán neheztelhet a csapattársra…