Sebastian Vettel (1.):
„Én… Igen! Magamon kívül vagyok, igazán nehéz versenyen vagyunk túl, kívülről talán nem így tűnt. Három-négy körrel a biztonsági autó után valami történt a kormánnyal, elkezdett balra fordulni, majd egyre rosszabb lett. Kerültem a rázóköveket, igyekeztem óvni az autót, ami nem volt könnyű. Tudtam, hogy Kimi gyorsabban is tudna menni, nem tettem neki szívességet, de aztán kicsit gyorsulni tudtam, és megnyugodhattam. Egy kis előnyt kiépítettem, és a versenyemre tudtam fókuszálni. Bíztam benne, hogy pihenhetek néhány körben, de nem nagyon tudtam. Nagyszerű ez az eredmény, remek nap volt, köszönöm a támogatóinknak! Volt egy srác a sikán kijáratánál, minden körben mutatta a hüvelykujját!”

„Nem tudom mi okozhatta a kormány hibáját, de nem számít, hisz megnyertük a versenyt. Fura érzés, ugyanis egyenesen mész, miközben balra kormányzol. Jobbra kanyarodásnál nem vészes a helyzet, de balra hozzá kellett szokni. Ráadásul ez állandóan változott, nem volt ideális, de mint mondtam, nem számít. Köszönöm a csapatnak!”

„Nem érdekel a bajnoki előnyöm, rendben van. Akár rosszabb is lehetne! Pár nap múlva tesztelünk itt, de utána még nincs tervem. Otthon akarom élvezni a szabadidőmet, rengeteg időt töltünk az úton, utazással, szóval csak egyszerűen jó hazatérni a családhoz, és pihenni egy pár napot.”

Vettel: Fura érzés az egyenesben balra kormányozni! 1

Kimi Räikkönen (2.):
„Nagyszerű ez a támogatás a szurkolóktól, nem sikerült nyernem, de a csapat kettős győzelmet aratott. Remek autóm volt ma, azonban tegnap hibáztam az időmérőn, így aztán követtem őt a verseny során. Nem a legjobb, nyerni szerettem volna, de a csapatnak tökéletes. A másik pilótának nagyot kell hibáznia, vagy egy esetleges probléma kell, hogy megelőzd, nem könnyű előzni, főleg ha csapattársról van szó, figyelni kell a kocsikra. De legalább a szurkolók boldogak!”

Valtteri Bottas (3.):
„Kicsit aggódtam a végén a különbség miatt köztem és a csapattársam közt, megszenvedtem ma a lekörözött pilótákkal. Hálás köszönetem Lewisnak, hogy elengedett a végén. Megadtam neki a lehetőséget, hogy megelőzze a Ferrarikat. Kár, hogy a rajtpozíció miatt nem végezhettük előrébb, pedig a tempónk megvolt hozzá. Mit is mondjak? Köszönet a szurkolóknak az egész hétvégés támogatásukért, nagyon király volt a finn zászlók alatt vezetni! Köszönöm!”
„Amikor megnőtt a különbség, tudtam, hogy lehetnek gondok, de végül is… köszönöm az egészet a csapatnak!”