A Forma-1-es Magyar Nagydíj elején a renault-s Nico Hülkenberg összeért a haasos Romain Grosjeannal, aminek láttán a másik Haas-pilóta a rádión azt mondta, ha ez belefér, akkor piszkos futam jön.

Magnussen és Hülkenberg a futam végén találkozott egymással, akkor a 11. helyért folyó küzdelemben a dán egyszerűen kiszorította a renault-s németet a 2. kanyarban. A haasos utólag 5 másodperces időbüntetést és 2 büntetőpontot kapott.

A futam utáni interjúk alatt Hülkenberg megkereste az épp nyilatkozó dánt, gratulált neki ahhoz, hogy ő a legsportszerűtlenebb versenyző, amire Magnussen igen nyersen felelt: “Suck my balls, honey!”, azaz kb. “szopj le, édes!”

“Odamentem és gratuláltam neki ahhoz, hogy megint ő a mezőny legsportszerűtlenebb pilótája. Egyszerűen aljasan versenyez. A kemény védekezéssel nincs baj, de ő kíméletlen, simán a falnak küldi az embert. Rámhúzta a kormányt, kiszorított, ilyet csak egy seggfej csinál” – mondta Hülkenberg.

“Szép szavak is elhangzottak, azzal reagált, hogy szopjam le, szóval érdekes eset… Megyek és beszélek Charlie-val. Úgy hallottam (Magnussen) kapott valami büntetést, de úgy tűnik, ez sem nagyon izgatja” – tette hozzá.