Ahogy az időmérő után, úgy a 2017-es Brit Nagydíjat követően is Jenson Button készítette az interjút a legjobbakkal. A korábbi világbajnok most először állhatott a dobogó közelébe, mert F1-es pályafutása során soha sem végzett az első három között Silverstone-ban.

Ezúttal Lewis Hamilton nyerte a Ferrari-drámával záródó futamot, a második helyen a másik Mercedesszel Valtteri Bottas, harmadikként pedig Kimi Räikkönen futott be.

A dobogósok nyilatkozatai:

Lewis Hamilton (1.):

Egyáltalán nem volt könnyű, sosem könnyű nyerni. Elképesztő érzés itt lenni! Nagyon büszke vagyok, hogy mindenhol brit lobogókat láthatok. Elképesztő támogatást kaptam egész hétvégén, büszke vagyok, hogy megtehettem ezt értetek! Köszönöm, hogy szurkoltatok és a csapat mellett álltatok! Valtteri is kivételes munkát végzett, tökéletes hétvége volt.

Az a tervem, hogy megnyerem a világbajnokságot és utána benne akarok lenni a Verdák 4. részében… A viccet félre téve, messze még a vége.

Köszönöm mindenkinek, aki kijött, Billynek (Monger – a sérült tinédzser, aki Hamilton vendége volt – a szerk. ) is, és azoknak is, akik a tévé előtt nézték, ti is inspiráltatok.

Valtteri Bottas (2.):

Nagyon örülök a mai eredménynek, nem volt könnyű. A kilencedik helyről indultam és sok autó volt előttem, amelyeket meg kellett előznöm. A csapat mindent tökéletesen csinált és a taktika is működött, csak leszegtem a fejem és mentem előre. A végén Kimi defektjével kicsit szerencsénk is volt. Végül is tökéletesen alakult a hétvége, Lewisnak is.

Kimi Räikkönen (3.):

Többé-kevésbé kihoztuk a kocsiból, amit lehetett a futamon, de most kicsit gyorsabbak voltak (a Mercik). Akadtak helyzetek, amikor küszködtem, szerettem volna gyorsabban menni, de sajnos pechem volt. Nem tudom, mi lehetett az oka, hogy a bal első abronccsal ez történt. Nem robbant fel, de lejött a futófelület. Szerencsére vissza tudtam jönni.

Egy körrel később pedig Sebastiannak is ugyanilyen pechje volt, majdnem ugyanott. Nem vagyok boldog, de a semminél azért sokkal jobb a 3. hely.