A hiánypótló, rendkívül fifikás módon Hamoji címmel futó app nem az első a piacon, Fernando Alonso ugyanis már korábban elkészítette a sajátját.

Hamilton appjában még az a szőke séró is kiválasztható, amivel a 2015-ös Olasz Nagydíjon jelent meg. A szokásos app store-okban hamarosan lehet is keresni a programot, mi biztosan ki nem hagynánk (de).

Ha már közösségi média, szegény Esteban Ocont közben zaklatták a Twitteren csapattársa, Sergio Perez rajongói, ezért kénytelen volt néhányat letiltani közülük.

A mexikói rajongókat a két pilóta bakui ütközése zaklathatta fel, Ocont meg az, ahogy reagáltak. “Le kellett tiltanom őket, mert zaklatták a szüleimet, ami nem egészséges. Ez csak egy sport – keményen harcolunk, de nem vagyunk gyilkosok. Mindenki nyugodjon le” – mondta Ocon.

Az F1 egyébként éppen a héten kötött együttműködési megállapodást egy másik közösségimédia-óriással, a Hamilton kedvencének számító Snapchattel. Az üzlet értelmében a Snapchat Discover nevű platformján F1-es futamokat is közvetítenek majd.