Bár tavaly szeptemberben bejelentette, a Brazil Nagydíjon pedig szép búcsúra is lehetősége adódott, Felipe Massa Forma-1-es visszavonulásából nem lett semmi, hiszen a januárban a Mercedeshez átigazolt Valtteri Bottas helyére visszahívta őt a Williams.

Az egykori Sauber- és Ferrari-versenyző a grove-i csapatnál amolyan harmadvirágzásba kezdett idén, amikor külső tényezők nem hátráltatják, ott van a nagyok mögött valahol, versenyképes, emellett igyekszik jó mentora lenni a Williamsnél idén bemutatkozott 18 éves Lance Strollnak is.

F1: Massa még jól bírja, jövőre is maradna 1

A Motorsport.comon vitt rovatában a 36 éves brazil arról írt, hogy örömmel marad a jövő évre is, ha úgy alakul:

“Ahogy közeleg az idény közepe, elkerülhetetlenül témává válik 2018, máris kaptam kérdéseket a jövőt illető terveimről, konkrétabban a jövő évről. Jól érzem magam, örömmel végzem a munkámat és nagyszerű a viszonyom a teljes Williams-csapattal. És ami a legfontosabb: továbbra is versenyképes vagyok. Szóval ezek alapján örömmel folytatom, amit mindig is akartam, azaz a Forma-1-es versenyzést” – írta.

Pillanatnyilag nincs komoly, sőt, igazából semmilyen jelentkező/jelölt a Williamsnél, így igen valószínű, hogy 2018-ra is marad a jelenlegi páros.

Megbirkózik-e az Alpokkal az új Suzuki Swift?