A Ferrari mindkét versenyzőjének szerződése lejár 2017 végén, de egyelőre sem Sebastian Vettel, sem Kimi Räikkönen hosszabbítási tárgyalásairól nem érkezett hír.

A Ferrari elnöke nemrég kijelentette, hogy részükről szívesen folytatják Vettellel, de amikor Montrealban az idén az olasz csapattal már három futamot nyert németet kérdezték a hosszabbításról, így felelt:

“A szerződéshosszabbítás pillanatnyilag nem téma. Talán furcsán hangzik ez, de csakis erre a szezonra koncentrálok és eddig nem is volt idő nyugodtan tárgyalni róla. Igyekszünk megőrizni a jelenlegi lendületünket.”

Míg Vettel maradása pillanatnyilag valószínűnek látszik, a már 37 éves Räikkönen jövője homályosabb. Ő még Vettelnél is kevésbé szívesen beszél a témáról:

“Igen, van, de nem kell a maguk orrára kötnöm” – felelte, amikor arról kérdezték, tudja-e, mit szeretne csinálni a jövő évben. “Nem önökre tartozik, és amúgy is írnak, mindegy mit mondok. Majd meglátjuk. Nem tudom, mi lesz. Sok dolog van az életben, amit nem tudunk előre, ilyen egyszerű. De minden évben ugyanaz a sztori, szóval inkább csak nézzék meg, mit írtak tavaly, aztán írják meg újra.”

Magyar cég reformálja meg a parkolást Kínában