Ahogy a Vezess is megírta, a Bahreini Nagydíj időmérője után a Red Bull-os Max Verstappen elég dühös volt Felipe Massára, amiért a williamses szerinte feltartotta őt, de amikor arról kérdezték, hogy megbeszéli-e vele az ügyet, annyit felelt, hogy mivel a veterán brazil, nincs értelme beszélni vele.

A kiszólás sem Massánál, sem általában Brazíliában nem aratott nagy sikert, ezért hétfő este a Red Bull ifjonca közleményben kért bocsánatot:

“Úgy érzem, tisztáznom kell a hétvégi időmérő után elhangzott megjegyzésemet. Szenvedélyes versenyzőként nagyon csalódott voltam az utolsó nekifutásom miatt, felindultan nyilatkoztam, amit aztán a kiragadtak a kontextusából. Semmiképp sem akartam megsérteni a brazil embereket, akiket nagyon nagyra tartok és akik mindig nagyon kedvesen fogadnak, amikor az országban járok. A pályafutásom egyik fénypontja volt a tavalyi Brazil Nagydíj, egészen különleges volt, hogy ott mentem olyan jól, ahonnan olyan legendás versenyzők származnak, mint Senna, Fittipaldi és Piquet. Szeretnék bocsánatot kérni a braziloktól, akiket megsértettem, és nagyon várom, hogy újra ott versenyezhessek.”

verstappen