A Forma-1-es Bahreini Nagydíj szombati időmérője után a Red Bull-os Max Verstappen (6.) a williames Felipe Massát (8.) hibáztatta, amiért nem tudott előrébb végezni, úgy érezte, hogy a brazil veterán feltartotta őt. (Hivatalos vizsgálat, büntetés nem volt.)

Amikor arról kérdezték a holland ifjoncot, megbeszéli-e a történteket Massával, így felelt: “Á, brazil, szóval nincs miről beszélni.”

Amikor Massa fülébe jutott ez, végül ő maga kereste meg a 19 éves versenyzőt: “Mondtam neki, hogy vigyázzon, miket mond, mert Brazíliában is lesz még verseny, vigyázzon, miket beszél. Nagyon nem volt rendben, hogy így brazilozott minden alap nélkül.”

A veterán egyébként nem is értette, miért panaszkodott Verstappen: “Nem is akadályoztam. Talán belőlem csinált bűnbakot, amiért nem sikerült a csapattársa elé kerülnie, kellett valaki, akit hibáztathatott. Hülkenberggel is volt egy kis találkozásunk, de panaszkodott bármelyikünk is?”

Verstappen egyébként már a Bahreini Nagydíj elején kiesett fékhiba miatt, Massa a “best of the rest”, azaz a 6. helyet hozta. A Red Bull hollandja az 5. a bajnokságban, a brazil ott is az üldözők legjobbja, a két-két Ferrari-, Mercedes- és Red Bull-pilóta mögött a 7.