Robbie Williams másfél évtizeddel ezelőtt, pályája csúcsán a Supreme című dalához készült videoklipjében igen ízlésesen tisztelgett a 76-as évek végének Forma-1-e, Sir Jackie Stewart és a többiek előtt, ha a zene nem is tetszett, a száguldó cirkusz rajongóinak csak képeivel is örömet szerezhetett a kisfilm.

Ez alapján azt hihetnénk, hogy az angol énekes F1-rajongó – pontosan ebbe a tévedésbe esett egy holland talk show műsorvezetője is, aki a napokban az ország Forma-1-es csodagyerekével akart “villantani” a popsztárnál.

Willams az F1 említésére azonnal rávágta, hogy ő nem szereti, kivéve persze, ha most épp egy Forma-1-es pilótát húznak elő. Ez is történt, a Red Bull-os Max Verstappen videóüzenetben meghívta az angol fenegyereket egy futamra, és amikor tájékoztatták, hogy az énekesnek még jogsija sincs, felajánlotta, hogy majd ő lesz a sofőrje.

Williams azt mondta, nagyon kedves a srác, de neki fogalma sincs, ki ő, de azért sok sikert kívánt neki és Hollandiának, egészséges gúnnyal hozzátéve, hogy ha már ilyen szépen kérték, elmegy majd, egy futamra, hogy nézze az autók körözgetését.

És a bevezetőben említett Supreme