Franciaország

L’Equipe: “Ahogy a múlt héten az Egyesült Államokban, Hamilton ismét megszolgálta a pénzét. A sorsa már nem csak a saját kezében van, de még mindig van esélye az újabb vb-címre.”
RTL: “Hamilton nem hagyja magát. A brit tökéletesen versenyzett Mexikóvárosban.”

Svájc

Blick: “Az 51. futamgyőzelemmel Hamilton megmentette vb-esélyeit, és utolérte Alain Prostot.”
Tages-Anzeiger: “Max Verstappen szereti bosszantani a nagyokat, a holland Mexikóban is gondoskodott a rossz hangulatról.”
Neue Zürcher Zeitung: “Rosberg elszalasztotta az első meccslabdát, Hamilton újabb futamot nyert.”
Basler Zeitung: “Döntés elnapolva.”

Anglia

The Telegraph: “Ha Hamilton minden nagydíjon így versenyzett volna, akkor most nem lenne vetélkedés a címért. A hétvégén gyakorlatilag láthatatlanná tette Rosberget.”
The Daily Mail: “Másfél órán át ez a futam alig volt izgalmasabb a szmoggal borított város tetszőleges körforgalmának közlekedésénél. A világbajnok különösebb megerőltetés nélkül aratott rajt-cél-győzelmet.”
The Times: “Ha Rosberg megnyeri a következő, brazíliai versenyt, akkor vége. A német pilóta nem tűnt nyerőnek Mexikóban, de ettől függetlenül bebiztosíthatja vb-címét Sao Paulóban.”

Ausztria

Kurier: “Rosberg hozta a kötelezőt.”
Kronen Zeitung: “Márkatársa, Rosberg már világbajnok lehetett volna, de Hamilton visszavágott.”

Spanyolország

Mundo Deportivo: “Hamilton nem adja fel. Lewis továbbra is hisz abban, hogy negyedszer is világbajnok lehet, utolérve a legendás Alain Prostot. Egyelőre meg kellett elégednie 51. futamgyőzelmével, ezzel már egy szintre került a francia professzorral.”
El País: “Hamilton fokozza a nyomást. Mexikóban mindent megtett, hogy a lehetetlent lehetségessé tegye, és a folytatásban is meg akarja cáfolni azokat a statisztikákat, melyek szerint Rosbergnek már zsebben van a cím.”
El Mundo: “Hamilton újabb sikerével olyan nehézzé akarja tenni Rosbergnek a vb-címhez vezető utat, amennyire csak lehet. A német az utolsó futamig izzadni fog.”
La Vanguardia: “Rosbergnek már csak egy győzelemre van szüksége a világbajnoki címhez. Győzelme ellenére Hamilton esélyei egyre csökkennek, negyedik vb-diadala kifolyik az ujjai között.”
AS: “Hamilton győzött, de Rosberg nyugodt maradt.”

Olaszország

La Gazzetta dello Sport: “Hamilton érdeme, hogy nincs még vége az F1-es szezonnak. Biztosak lehetünk benne, hogy Interlagosban és Adu-Dzabiban is megszorongatja csapattársát. A németnek azonban minden a kezében van: egy brazíliai diadallal bebiztosíthatja a világbajnoki elsőséget.”
La Repubblica: “Hamilton nem adja fel, de 19 pontos hátrányban, két hátralévő futamnál vélhetően nem fogja már megelőzni Rosberget. Pedig ő mindent megtesz, hogy ne engedje át a diadalt márkatársának.”
La Stampa: “A hét nap alatt aratott amerikai és mexikói futamgyőzelem nem elég ahhoz, hogy Hamilton igazán reménykedhessen a világbajnoki címben. Ennek oka Rosberg, aki mostani második helyével megengedte magának azt a luxust, hogy elveszítsen hét pontot az előnyéből. Ez azonban nem fogja megakadályozni a vb-cím elérésében.”